Från en bokälskare till en annan!

Här kan du följa oss på Instagram. Alla våra flöden är samlade här nedanför så du enkelt ska hitta precis de nyheter och delningar som du gillar.

Hur snyggt på alla 12 nominerade böcker, av @onnestadsfolkhogskola !?! Om 15 dagar är det avslöjat vilken som vinner också. 🤩
#åretsbok2022 #folketspris #prisutdelning13oktober
...

Igår var vi på bio och titta vad som dök upp där bakom i bokhyllan… den fina ÅB-statyetten! Just denna är ju 2017 års upplaga som vanns av @alexschulman och Glöm mig.
Vem tror ni vinner 2022 års upplaga?
#åretsbok2022 #folketspris #brännallaminabrev
...

TACK till alla er som engagerat er och röstat på Årets Bok i år! Nu är röstningen avslutad och vi drar igång arbetet med att förbereda prisutdelningen.
Den 13 oktober är det äntligen dags att tillkännage och belöna årets vinnare! 🌟
...

Sista chansen att rösta på Årets Bok 2022 idag! 🗳👉🏼 arbetsbok.se
#åretsbok2022 #folketspris #röstapååretsbok
...

”…otroliga miljöbeskrivningar och jag gillar att det pendlar mellan polisförhör i nutid och själva resan till Sarek i dåtid. En bok för dig som vill gå ifrån en traditionell deckare till thriller men inte vill ha en hardcore thriller.” skriver @micaelas_bocker om nominerade Sarek.
#åretsbok2022 #folketspris #boktips #sarek
...

”Jag lider med Bea men jag lider lika mycket med Niklas. Det går inte att ta någons parti. Så otroligt bra! Jag är golvad! ” skriver @jessicasbooks_ om nominerade Skilsmässan.
#åretsbok2022 #folketspris #boktips #skilsmässan
...

Dela sidan med dina vänner →