Tillsammans med svenska folket belönar vi årets bästa bok!

ÅTERVÄND TILL ALLA BÖCKER

Fyll i din epost för att rösta på boken

Tack för att du röstar! Vi har skickat ett mejl till dig med mer information.

  • Äpplet faller inte

  • Av Liane Moriarty

  • Albert Bonniers förlag

  • Översättare Anna Strandberg

Juryns motivering:

Underhållande familjetrhiller som roar och oroar!  

En förtvivlad ung kvinna bultar på Stan och Joys dörr. De tar henne under sina vingar, men snart undrar deras vuxna barn varför en främling flyttat in. Vem är hon? Ett år senare är Joy försvunnen … Ett krypande drama med pricksäkert skildrade karaktärer och en mörk hemlighet som mullrar i bakgrunden. 

Du röstar genom att fylla i din mailadress och klicka Rösta. Du kan, under hela röstningsperioden (3 maj – 18 september) lämna en röst per dag. Vill du alltså rösta på flera böcker eller om du gillar en bok så mycket att du vill ge den flera röster så går det bra, men endast en röst per dag kan registreras.
Vi bryr oss om din integritet!
Bonniers bokklubbar ingår i Bonnierförlagen AB som är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Information om hur du kontaktar oss finns här!
De uppgifter du lämnar här lagrar vi digitalt under den legala grunden – Intresseavvägning. Ändamålet med personuppgiftshanteringen är att möjliggöra röstning på Årets Bok utifrån 12 nominerade böcker. Vi kommer inte lämna dina uppgifter vidare till tredje part eller använda dem i något annat ändamål än att kommunicera med dig kring Årets Bok 2021. Efter att röstningen avslutats den 12 september raderas dina personuppgifter ur avsett system utan fördröjning.

Nu börjar det hända grejer… idag fotar vi pressbilderna för årets nomineringar! ✨
#åretsbok2023 #folketspris #workinprogress
...

Fram med kalendern och markera 2 maj! Då är det dags för oss att avslöja de 12 nomineringarna till Årets Bok 2023! 🥳🤩
#åretsbok2023 #nomineringsfrukost #folketspris
...

Ett nytt år kräver (såklart) en uppdaterad logga. 🤩 I år blir det åttonde året i rad som vi tillsammans med er läsare utser och belönar årets bästa bok. 🥳
#åretsbok2023 #åretsbok #folketspris
...

Året går mot sitt slut och i vanlig ordning kikar vi på vilka inlägg som varit mest poppis. Tack till alla er som engagerat er på olika sätt i Årets Bok 2022, Gott Nytt År och snaaart drar peppen för Årets Bok 2023 igång på allvar! 🌟🤩🥳
#åretsbok2022 #bestnine2022 #åretsbok #folketspris
...

Givetvis ska du ge bort Årets Bok-vinnaren i julklapp. Rimmat och klart! 🎁🤩
#åretsbok #julklappstips #julklappsrim
...

Dela sidan med dina vänner →