Tillsammans med svenska folket belönar vi årets bästa bok!

ÅTERVÄND TILL ALLA BÖCKER

Fyll i din epost för att rösta på boken

Tack för att du röstar! Vi har skickat ett mejl till dig med mer information.

  • Allt vi inte sa

  • Av Sara Osman

  • Albert Bonniers förlag

Juryns motivering:

Träffsäkert, skarpt och underhållande samtidsdrama! 

Vi får följa tre unga kvinnor i Stockholm. På den glammiga ytan är allt bra. Där under pågår något helt annat. Vän blir fiende och midsommarhelgen slutar i tragedi … Med ett briljant språk skildras tillvarons orättvisor och dramatiken ökar för varje kapitel. Nervig, smart och rapp sträckläsning!

Du röstar genom att fylla i din mailadress och klicka Rösta. Du kan, under hela röstningsperioden (3 maj – 18 september) lämna en röst per dag. Vill du alltså rösta på flera böcker eller om du gillar en bok så mycket att du vill ge den flera röster så går det bra, men endast en röst per dag kan registreras.
Vi bryr oss om din integritet!
Bonniers bokklubbar ingår i Bonnierförlagen AB som är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Information om hur du kontaktar oss finns här!
De uppgifter du lämnar här lagrar vi digitalt under den legala grunden – Intresseavvägning. Ändamålet med personuppgiftshanteringen är att möjliggöra röstning på Årets Bok utifrån 12 nominerade böcker. Vi kommer inte lämna dina uppgifter vidare till tredje part eller använda dem i något annat ändamål än att kommunicera med dig kring Årets Bok 2021. Efter att röstningen avslutats den 12 september raderas dina personuppgifter ur avsett system utan fördröjning.

Hur snyggt på alla 12 nominerade böcker, av @onnestadsfolkhogskola !?! Om 15 dagar är det avslöjat vilken som vinner också. 🤩
#åretsbok2022 #folketspris #prisutdelning13oktober
...

Igår var vi på bio och titta vad som dök upp där bakom i bokhyllan… den fina ÅB-statyetten! Just denna är ju 2017 års upplaga som vanns av @alexschulman och Glöm mig.
Vem tror ni vinner 2022 års upplaga?
#åretsbok2022 #folketspris #brännallaminabrev
...

TACK till alla er som engagerat er och röstat på Årets Bok i år! Nu är röstningen avslutad och vi drar igång arbetet med att förbereda prisutdelningen.
Den 13 oktober är det äntligen dags att tillkännage och belöna årets vinnare! 🌟
...

Sista chansen att rösta på Årets Bok 2022 idag! 🗳👉🏼 arbetsbok.se
#åretsbok2022 #folketspris #röstapååretsbok
...

”…otroliga miljöbeskrivningar och jag gillar att det pendlar mellan polisförhör i nutid och själva resan till Sarek i dåtid. En bok för dig som vill gå ifrån en traditionell deckare till thriller men inte vill ha en hardcore thriller.” skriver @micaelas_bocker om nominerade Sarek.
#åretsbok2022 #folketspris #boktips #sarek
...

”Jag lider med Bea men jag lider lika mycket med Niklas. Det går inte att ta någons parti. Så otroligt bra! Jag är golvad! ” skriver @jessicasbooks_ om nominerade Skilsmässan.
#åretsbok2022 #folketspris #boktips #skilsmässan
...

Dela sidan med dina vänner →