Tillsammans med svenska folket belönar vi årets bästa bok!

Nominerad till Årets bok 2021 - amerikans jord
ÅTERVÄND TILL ALLA BÖCKER

Fyll i din epost för att rösta på boken

Tack för att du röstar! Vi har skickat ett mejl till dig med mer information.

  • Amerikansk jord

  • Av Jeanine Cummins

  • Bazar

  • Översättare Molle Kanmert Sjölander

Juryns motivering

Ett hisnande läsäventyr om flykt på liv och död!

Bokhandlaren Lydia och hennes åttaårige son tvingas fly för sina liv sedan alla andra i deras familj mördats. Jagade av maffian ger de sig av på en fasansfull färd genom Mexiko mot friheten i USA. En bladvändarroman med nyanserade karaktärer, fängslande språk och en handling som forsar fram.

Bokcirkel? Vi hjälper dig med tips och förslag på frågor!

    • Ladda ner:

Bokcirkel_Amerikanskjord.pdf

Du röstar genom att fylla i din mailadress och klicka Rösta. Du kan, under hela röstningsperioden (27 april – 12 september) lämna en röst per dag. Vill du alltså rösta på flera böcker eller om du gillar en bok så mycket att du vill ge den flera röster så går det bra, men endast en röst per dag kan registreras.
Vi bryr oss om din integritet!
Bonniers bokklubbar ingår i Bonnierförlagen AB som är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Information om hur du kontaktar oss finns här!
De uppgifter du lämnar här lagrar vi digitalt under den legala grunden – Intresseavvägning. Ändamålet med personuppgiftshanteringen är att möjliggöra röstning på Årets Bok utifrån 12 nominerade böcker. Vi kommer inte lämna dina uppgifter vidare till tredje part eller använda dem i något annat ändamål än att kommunicera med dig kring Årets Bok 2021. Efter att röstningen avslutats den 12 september raderas dina personuppgifter ur avsett system utan fördröjning.

@sandras_bokinspo passar på att läsa Stöld när sommaren verkar ha satts på paus. Vad läser du?
#åretsbok2021 #stöld #boktips #folketspris
...

”Boken väckte mycket känslor hos oss, vilket är ett bra tecken. Den var väldigt diskuterbar, vilket är roligt när man läser den i en bokklubb.” tycker @laserenbok om nominerade Shuggie Bain. Och med det vill vi även påminna om att vi har förslag på bokcirkelfrågor till alla nominerade böcker! Finns sparade som höjdpunkt i vår profil eller att ladda ner på aretsbok.se. ☺️
#åretsbok2021 #folketspris #bokcirkel #boktips #shuggiebain
...

”Emmas Hambergs senaste historia är härligt gränslös. Det är både osynligt och färgstarkt, lekfullt och allvar, ensamt och tillsammans, gammalt urtvättat och vackert nytt.” skriver @ljuvalillalasstund om Je m’appelle Agneta och vi håller med! Har du läst den?
#åretsbok2021 #folketspris #boktips #jemapelleagneta
...

Som ett gäng riktigt semesterkarameller där i gräset. 😄 Du glömmer väl inte att rösta på din favorit?!
#åretsbok2021 #folketspris #boktips
...

”Jag är helt matt. Av beundran. Av (läs)eufori.” skriver @carolinesbokhylla om nominerade Amerikansk jord.
#åretsbok2021 #boktips #amerikanskjord #röstapååretsbok
...

”Brinn mig en sol är fasiken en av de bästa svenska deckare jag NÅGONSIN HAR LÄST (ja, det behövdes versaler).” skriver @bokaptit om Brinn mig en sol av @ccarlssons 🤩
#åretsbok2021 #brinnmigensol #boktips #röstapååretsbok
...

Dela sidan med dina vänner →