Tillsammans med svenska folket belönar vi årets bästa bok!

ÅTERVÄND TILL ALLA BÖCKER

Fyll i din epost för att rösta på boken

Tack för att du röstar! Vi har skickat ett mejl till dig med mer information.

  • Dit du går följer jag
  • Av Lina Nordquist

  • Romanus & Selling

Juryns motivering:

Urstark historisk roman som får hjärtat att brista! 

Vid sekelskiftet 1900 flyr en liten familj till ett ödetorp i Hälsingeskogarna. I stugan ryms stor kärlek men också sorg och hemska hemligheter som får följder ända in i nutid … En drabbande läsupplevelse med en hjärtskärande gåta, skriven på ett språk som ger rysningar av välbehag. 

Du röstar genom att fylla i din mailadress och klicka Rösta. Du kan, under hela röstningsperioden (3 maj – 18 september)lämna en röst per dag. Vill du alltså rösta på flera böcker eller om du gillar en bok så mycket att du vill ge den flera röster så går det bra, men endast en röst per dag kan registreras.
Vi bryr oss om din integritet!
Bonniers bokklubbar ingår i Bonnierförlagen AB som är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Information om hur du kontaktar oss finns här!
De uppgifter du lämnar här lagrar vi digitalt under den legala grunden – Intresseavvägning. Ändamålet med personuppgiftshanteringen är att möjliggöra röstning på Årets Bok utifrån 12 nominerade böcker. Vi kommer inte lämna dina uppgifter vidare till tredje part eller använda dem i något annat ändamål än att kommunicera med dig kring Årets Bok 2021. Efter att röstningen avslutats den 12 september raderas dina personuppgifter ur avsett system utan fördröjning.

Vilken underbar bok! Förstår verkligen att den nominerats till Årets bok.” skriver @stinas_bocker om nominerade Sista sommaren. Håller du med?!
#åretsbok2022 #folketspris #sistasommaren #boktips
...

Fyra fantastiska bilder på nominerade böcker av @bokblad_och_blomster 🌸🌼🌺🌻
#åretsbok2022 #folketspris #äppletfallerinte #sarek #sly #vattnetssötma
...

”Något som är fantastiskt med boken är språket. Helt underbart, unikt och genomarbetat. Jag älskade det.” skriver @linneasbokhylla om Dit du går följer jag. Har du läst den? Håller du med?
#åretsbok2022 #folketspris #ditdugårföljerjag #boktips
...

Sju sorters blommor eller tolv sorters böcker. Vad väljer du?!
Glad Midsommar!! 🌸🌼🌹
#åretsbok2022 #folketspris #midsommarläsning
...

”Jag tyckte om språket, karaktärerna och miljöbeskrivningarna och ser fram emot att läsa mer av Sara Strömberg.” skriver @ps_jag_laser om nominerade Sly.
#åretsbok2022 #folketspris #boktips #sly
...

Har du lagt dagens röst än?
Såklart? 👍🏼✌🏼🤩
Inte? ➡️ arbetsbok.se nu! 🗳

#åretsbok2022 #folketspris #röstapååretsbok
...

Dela sidan med dina vänner →