Tillsammans med svenska folket belönar vi årets bästa bok!

ÅTERVÄND TILL ALLA BÖCKER

Fyll i din epost för att rösta på boken

Tack för att du röstar! Vi har skickat ett mejl till dig med mer information.

  • Dit du går följer jag
  • Av Lina Nordquist

  • Romanus & Selling

Juryns motivering:

Urstark historisk roman som får hjärtat att brista! 

Vid sekelskiftet 1900 flyr en liten familj till ett ödetorp i Hälsingeskogarna. I stugan ryms stor kärlek men också sorg och hemska hemligheter som får följder ända in i nutid … En drabbande läsupplevelse med en hjärtskärande gåta, skriven på ett språk som ger rysningar av välbehag. 

Du röstar genom att fylla i din mailadress och klicka Rösta. Du kan, under hela röstningsperioden (3 maj – 18 september)lämna en röst per dag. Vill du alltså rösta på flera böcker eller om du gillar en bok så mycket att du vill ge den flera röster så går det bra, men endast en röst per dag kan registreras.
Vi bryr oss om din integritet!
Bonniers bokklubbar ingår i Bonnierförlagen AB som är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Information om hur du kontaktar oss finns här!
De uppgifter du lämnar här lagrar vi digitalt under den legala grunden – Intresseavvägning. Ändamålet med personuppgiftshanteringen är att möjliggöra röstning på Årets Bok utifrån 12 nominerade böcker. Vi kommer inte lämna dina uppgifter vidare till tredje part eller använda dem i något annat ändamål än att kommunicera med dig kring Årets Bok 2021. Efter att röstningen avslutats den 12 september raderas dina personuppgifter ur avsett system utan fördröjning.

”Denna bok berör mig. Det är en välskriven och hemsk berättelse.” skriver @bokmalen81 om nominerade I dina händer av @malinperssongiolito .
#åretsbok2022 #folketpris #idinahänder #boktips
...

Vad är detta för siffror?! Vågar du dig på en gissning? 😆4 555 = totalt antal sidor i de nominerade böckerna
117 = dagar kvar av röstningen
39 = sidor du behöver läsa per dag om du inte börjat än, men vill hinna klart i tid och lägga en röst. Heja heja! 😆
#åretsbok2022 #folketspris #läsallanomineradeböcker
...

”Osman då? Hon skriver rappt med en kritisk blick på samtiden och satirisk underton, och jag gillar det.” skriver @beccasbokhylla om nominerade Allt vi inte sa.
Har du läst den? Håller du med?
#åretsbok2022 #alltviintesa #boktips
...

”Det märks att det ligger mycket research bakom denna välskrivna roman. Väl värd nomineringen i Årets Bok. Längtar efter att få läsa fortsättningen om Betty.” skriver @bokresan om om Räkna hjärtslag.
#åretsbok2022 #räknahjärtslag #boktips
...

Svårt att veta vilken nominerad bok du ska hugga tag i härnäst? Ta hjälp av det här smarta flödesschemat från @bookie_nu ! 🤩
#åretsbok2022 #bookie #boktips
...

”Jag brukar ju säga att jag inte gillar feelgood, men den här hör definitivt till undantagen.” skriver @malin_sim om nominerade Efter sommaren. 😊
#åretsbok2022 #eftersommaren #boktips
...

Dela sidan med dina vänner →